Pókirtás

Lakásban, pincében, garázsban, lépcsőházban, esetleg a lakóház külső falfelületén fordulhatnak elő, de gyakran a lakószobáink kellemetlen lakója is lehet. Jelenlétükre leginkább az általuk készített lehelet finom pókhálók hívják fel a figyelmünket.

Látszólag békésen elvannak a lakásban is, de egyszer csak beindulnak a szaporodási ösztönök és ha ez a szobánkban történik, reggelre testünkön fájdalmas csípésekkelébredhetünk. Például az arcon, a nyakon és a karon, legtöbbször azon testtájakon ami alvás közben nincs a takaró alatt. A csípéseket könnyű félrediagnosztizálni, leginkább a poloskacsípéssel könnyű összekeverni.

Ahhoz, hogy pontos képet kapjunk a csípésről, nem elég egy bőrgyógyász diagnózisa a helyszínt is érdemes felmérni szakember segítségével. Ha biztosan pók csípésről van szó, abban az esetben érdemes a pókirtás a lakásunk és lakószobánk területén.

  • Permetezés


További információk az irtási technológiákról

A módszerekről
Részletesen

Pókirtás a lakásban:
A pókok az egész országban , szinte egész évben kültéren és beltéren egyaránt gondot tudnak okozni. Létezik már olyan szakember által felhasználható pókirtó készítmény amely 3-4 hónapos védettséget biztosít beltéren pók ellen, a sikeres kezelés esetén. 

Pókirtás a kertben:
A hasonló a kezelés kültéren, a kertben végzett eljárás 3-4 hónapon át védelmet biztosít a pókok megtelepedése és elszaporodása ellen.  A pókirtást ajánljuk zöldövezeti és kertkapcsolatos lakások esetén. A pókirtás gyermek és házi állatbiztonságos.

Pókirtás

Pápa és annak 50 kilométeres körzetében

24 órán belül

Diszkréten

Hatékonyan

Rendeld meg szolgáltatásunkat AZONNAL!
Inkább visszahívást kérek!

További, lakossági szolgáltatásaink

Szúnyogirtás

Szúnyogirtás ➡️

Darázsirtás

Darázsirtás ➡️

Hangyairtás

Hangyairtás ➡️

Bolhairtás

Bolhairtás ➡️

Polsokairtás

Poloskairtás ➡️

Csótányirtás

Csótányirtás ➡️

Patkányirtás

Patkányirtás ➡️

Egérirtás

Egérirtás ➡️